2021-09-11 11:31:46• hírek • Refszatmar.eu

Gyermekbibliahét Nagykolcson

Az elmúlt héten a nagykolcsi gyermekek örömmel vettek részt az idei gyermekbibliahét foglalkozásain – tájékoztatott Apjok Artur lelkipásztor.

Az előző évekhez hasonlóan, a gyermekbibliahét programját a Királyhágómelléki Református Egyházkerület állította össze: színes foglalkozások, témákhoz kapcsolódó énekek és játékok tették érdekessé a napi alkalmakat.

A “Kalandra fel!” című programfüzet kapcsán, Jézusnak az “Én” mondásai alapján, a gyermekek nap mint nap Krisztus jövetelének, küldetésének a céljáról tanulhattak.



Megérthették azt, hogy Jézusban a világ világossága jött el ebbe a sötét világba azért, hogy mint mennyei kenyér az örök életre táplálja azokat, akik szívében világosság gyúlt. Jó pásztorként gondot visel az övéiről és Ő az egyetlen út, aki az Atyához vezeti azokat, akik Őt követik.

Az igazi boldogságot nem a földi kincs jelenti, hanem Jézus Krisztus. Erre utal a tanult énekünk is: “Ha te Jézust követed, akkor leszel boldog, akármerre visz utad Vele jó lesz dolgod…”

Minderről az elmúlt vasárnap délelőtti istentiszteletet követően, ünnepi műsor keretében tettek bizonyságot a gyermekek. "Reméljük, hogy jövőre újra sor kerül majd a gyermekbibliahét megszervezésére és akkor már a kisebbek is csatlakoznak" – fogalmazott a lelkipásztor. 







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: